Sponsor onze club gratis!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze hondensport vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld in de clubkas.
Webwinkels als Bol, Coolblue, Welkoop, HEMA, Zooplus en Expedia doen ook mee. Een klein percentage van het aankoopbedrag gaat naar onze club. En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je ons ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via onze website.

1. ga naar onze website
2. klik op bovenstaand SponsorKliks logo
3. klik op de webwinkel waar je wilt gaan kopen


Da's alles. Heel simpel, en je helpt ons er enorm mee!

Hoe werkt het eigenlijk?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks gedaan wordt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteren we hier direct van!


Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.


Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch wij weten wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor ons is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert ons niets op.

 

Doe je mee?
Klik gewoon op het SponsorKliks logo. Je hoeft je niet aan te melden.